Lymfedrainage

P.X. van der Wouden ,

Wat is Lymfedrainage?

Deze behandeling zorgt ervoor dat je afweersysteem wordt versterkt, afvalstoffen worden afgevoerd en spanningen verdwijnen. Door het lymfesysteem te stimuleren kunnen er heel wat gezondheidsproblemen voorkomen worden.
De Slim Press zorgt voor een intensieve lymfedrainage, de verhoging van het metabolisme en een verhoogd welzijn. Hierdoor heeft het een sterke afslankende en anti-cellulite werking en zorgt het voor een correctie van het silhouet. De huid wordt aanzienlijk gladder. Het reinigt, stimuleert het hele lichaam en vermindert de kans op ziektes. De Slim Press is het resultaat van geavanceerde techniek en een grondige kennis van het menselijk lichaam.

Heb je last van onderstaande klachten?

  • zware en vermoeide benen
  • koude handen en voeten door slechte bloeddoorstroming
  • overtollig vocht
  • cellulitisproblemen
  • huiduitslag, psoriasis, acné
  • vermoeidheid

Dan is lymfedrainage een uitkomst.

Behandeling

De lymfedrainage wordt uitgevoerd door een pressomassage. Je ligt in een pak dat onderverdeeld is in verschillende segmenten of botten. Deze segmenten zijn met draden verbonden aan een computer. Tijdens de behandeling worden de botten één voor één of zone per zone opgeblazen zodat de verschillende lichaamszones om beurt behandeld worden. Door middel van de massagekussens wordt druk uitgeoefend op de weefsels. Daardoor wordt de circulatie in het lichaam gestimuleerd en verbeterd.
Deze behandeling is zeer rustgevend, pijnloos en duurt 30 minuten.