Natuurgeneeskracht.nl

Deze methode van Dr. Goiz brengt het lichaam in gezonde balans.

Wat is Het Biomagnetisch Paar In 1988 ontdekt Dr. Isaac Goiz Duran (longarts in Mexico) een behandelmethode met magneten. Hij noemt deze methode het Biomagnetisch Paar. Sinds die tijd heeft hij zijn behandelmethode verder ontwikkeld. Deze wordt nu in verschillende landen ter wereld beoefend.

Werking van het Biomagnetisch Paar: De vloeistof om de cellen in het menselijk lichaam is in de basis PH-neutraal.
Een Biomagnetisch Paar kan een verstoring in de PH-waarde veroorzaken.

Meestal bestaat een “paar” uit:

  • een bacterie of parasiet, die maken hun omgeving alkalisch.
  • een virus of schimmel, die maken hun omgeving zuur.

Deze organismen hebben een vaste plek in het lichaam en leven in paren. Als we één van de organismen gevonden hebben leggen we de magneten in paren op het lichaam. De magneten maken de vloeistof om de organismen weer PH-neutraal, waardoor de organismen verzwakken en het lichaam, met behulp van het eigen immuunsysteem, kan beginnen met opruimen.

Bacterieën, virussen, parasieten en schimmels maken de mens ziek en kunnen vele ziektebeelden geven. De leefomgeving van deze micro-organismen verdwijnt na het neutraliseren van een alkalisch en een verzuurd lichaamsdeel (orgaan, klier, gewricht, etc.) tot pH-7.  Na de behandeling kan het lichaam met het herstel beginnen. Deze methode kijkt niet naar de symptomen maar spoort de bron op. We onderzoeken het lichaam op vele punten en zien een reactie bij een alkalisch milieu. Daarbij hoort een zuur milieu. Samen vormen ze “Het Biomagnetisch Paar” met in het alkalische deel vaak een bacterie of parasiet en in het zure deel een virus of schimmel.
Soms is er een dysfunctie of klierafwijking.

We vinden zodoende een combinatie van biomagneetparen die na enkele behandelingen pH-neutraal blijven. Micro-organismen verzwakken in deze pH-neutrale omgeving, zodat het immuunsysteem ze opruimt en het lichaam zich kan herstellen.

De methode kan tevens preventief werken omdat ziekteveroorzakers ontdekt worden lang voordat er symptomen ontstaan.

Contra-indicaties: tijdens zwangerschap, na chemokuur of bestraling Intake Formulier