Natuurgeneeskracht.nl

Welkom

Mijn naam is Ingeborg Engelsma, een gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. In mijn praktijk te Zandvoort kunnen mensen met lichamelijke en psychische klachten en blokkades terecht, voor natuurgeneeskundige therapie. Ik werk samen met diverse therapeuten met wie ik een overeenkomstige visie heb op voeding en gezondheid binnen de alternatieve gezondheidzorg. De basisprincipes van natuurgeneeskracht vormen de basis van onze aanpak. Praktijk Natuurgeneeskracht streeft naar het bieden van een volledig aanbod aan behandelingen dat voor ieder individu het beste resultaat; de beste gezondheid oplevert.

Wat doe ik als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut?

Klachten en blokkades komen vaak voort uit een bepaalde levensstijl en gezondheidstoestand. Zeventig procent van de klachten vindt zijn oorzaak in een verkeerde darmfunctie. Hiervoor geef ik voedingsadviezen, eventueel aangevuld met Colon Hydrotherapie ofwel hoge darmspoeling. Ik maak gebruik van mijn mediamieke gaven. Dit betekent dat ik mijn energie kan afstemmen op de energie van een ander en zodoende blokkades en klachten kan behandelen. Hierbij maak ik gebruik van mijn zesde zintuig.

Deze website geeft een overzicht van de mogelijke behandelingen en beschrijft de basisprincipes van natuurgeneeskracht. U bent uiteraard welkom om rechtstreeks contact op te nemen, met vragen of voor een kennismaking.

Consulten worden door de meeste zorgverzekeraars grotendeels vergoedt (indien u een aanvullende verzekering heeft). Of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u op de volgende sites bekijken www.batc.nl / www.noag.nl